vineri

CARD MULTIBONUS

Cei de la compania petroliera  Mol au lansat, pentru a fideliza clientii benzinariilor companiei, un atractiv program de fidelizare.

Emiterea acestui card NU este conditionata de niciun fel de prima achizitie, cu un click aici http://www.multibonus.ro/ puteti avea si dumneavoastra un card de fidelitate MultiBonus la benzinariile Mol.

2 comentarii:

  1. Imi fac si eu card multibonus, adica ma fidelizez. Alimentez ca disperatu’ numa’ din mol ca sa fac puncte, mai mult imi cumpar si tigari tot deaici…vorba aia…sa fac io mai multe puncte. Dupa o vreme (vreo 3 ani) adun 1000 de puncte(like a boss) si ma uit in catalogul multihotzus sa vad ce sa-mi iau io moca, asa ca am fost fidel si am alimentat vreo 900 de litri(~4500ron), aproape ca ma hotarasc sa iau masina de gaurit cu acumulator “skil” (1000P+140ron) dar ma gandesc hai sa caut pe net sa vad ce pret are in magazin: si gasesc exact aceasi scula la 127ron TVA inclus, cu livrare gratuita pe situ-ul atelierultau.ro. Eu am ramas fara cuvinte, poate mai puteti adauga voi ceva…

    RăspundețiȘtergere
  2. ... Dragă "Anonim" ai perfectă dreptate cardurile de fidelitate sunt făcute să... "prostească pe proşti" pe mine m-au făcut, acum aflu că şi pe tine !!!

    ATENŢIE: regulamentel şi cataloagele de premii se modifică periodic, NU ar strica mai multă comunicare din partea lor mai ales că (de cele mai multe ori) au e-mailul nostru pe care ni-l umplu cu newslettere !!!

    RăspundețiȘtergere